BiH investira u Hrvatsku: Violeta otvorila novu tvornicu kod Zagreba

BiH investira u Hrvatsku: Violeta otvorila novu tvornicu kod ZagrebaDanas je u Svetoj Heleni pokraj Zagreba svečano puštena u rad nova tvornica higijenskih proizvoda Violeta. Tvornicu je u rad pustio predsjednik Republike Hrvatske prof.dr.sc. Ivo Josipović. Svečanom otvaranju, prisustvovalo je oko 300 prijatelja, poslovnih partnera Violete i predstavnika medija.

U svom govoru Petar Ćorluka, predsjednik Uprave Violeta d.o.o. naglasio je regionalni uspjeh brenda Violeta i najavio širenje i jače pozicioniranje u regiji, sa posebnim naglaskom na Sloveniju, Austriju i Mađarsku: „To je moguće ostvariti najsuvremenijom tehnologijom koja je instalirana u ovoj tvornici i kojom se podižu proizvodni standardi i standardi higijenskih proizvoda u regiji i Europi.“

Predsjednik Ivo Josipović podržao je otvaranje još jednog proizvodnog pogona i istakao značaj proizvođača za gospodarstvo države i lokalnu zajednicu. Violeta uspješno grabi velikim koracima naprijed. Novi brend kuhinjskih ručnika Teta Violeta već je izazvao veliki interes kupaca. Kvaliteta Violeta proizvoda odlučujući je faktor njihovog uspjeha.

Novim proizvodima, proizvodnim pogonima i jačanjem distributivne mreže van BiH, Violeta uspješno širi svoje poslovanje i na susjedne zemlje. Otvaranjem ove tvornice Violeta učvršćuje svoju poziciju na tržištu i postaje regionalni lider u proizvodnji higijenskih proizvoda.

Slično na MP:

Autor: MuskiPortal

Podijeli ovu objavu na