Boris Trivan je Pokojna Mileva, na Twitteru

Boris Trivan je Pokojna Mileva, na Twitteru

Iza Twitter zvijezde Pokojne Mileve cijelo vrijeme stajao je Boris Trivan, grafički dizajner te direktor jedne beogradske firme, piše portal Informer. Trivan je svojim komentarima napravio potpuni haos u srpskim medijima, a niti jedna zvijezda nije ostala zakinuta za “porciju sarkazma”. Posebnu “afekciju” ima prema Jeleni Karleuši s kojom se vrlo rado i vrlo često prepirao na društvenim mrežama, piše Index.hr

Pokojna Mileva, tačnije Boris Trivan imao je, osim sa srpskim starletama i turbo folk pjevačicama, problema i s porodicom Splićanke Ive Perić koja je preminula 2002. godine, a Trivan je iskoristio njenu sliku iz novinske osmrtnice kako bi stvorio pokojnu Milevu. “Stojim iza profila Pokojne Mileve. Očigledno nekome smeta jer sam prije mjesec dana kontaktirao porodice gospođe Perić i riješio sve nesuglasice. Oni su vrlo ljubazni, a ja sam promijenio sliku na profilu. Pokojna Mileva sad ima oči i usta moje bake Marije, a frizuru i bisere kraljice Elizabete. Ne postoji osnova za tužbu”, komentirao je za portal Informer navode o potencijalnoj tužbi obitelji Perić te dodao kako iza medijskih napada na njega sigurno stoji neka uvrijeđena zvijezda koju je Mileva prozvala, piše Index.

Trivan u svom razgovoru za medije nije htio mnogo otkrivati o sebi osim da ima 33 godine, bavi se umjetnošću te živi u Beogradu.

Boris Trivan je Pokojna Mileva, na Twitteru

Najbolje prijateljice Pokojne Mileve na “onom svijetu” postale su Whitney Houston i Amy Winehouse

Podsjetimo, Pokojna Mileva je postala Twitter hit svojim britkim komentarima, ali i pričama s “onog svijeta”. Najbolje frendice su joj Whitney Houston i Amy Winehouse. Iako su obje, prema Milevinim riječima, i dalje ovisne o drogi i alkoholu, Mileva i dalje ostaje gospođa koja subotom ide na tržnicu, rado gleda televiziju i druži se s vršnjacima – Slobodanom Miloševićem, Franjom Tuđmanom i drugim pokojnim bivšim predsjednicima. Ipak, Mileva voli i izaći na tulume i lijepo se odjenuti. Prati trendove, a to se vidi i po tome što posjeduje iPhone koji je na “onaj svijet” došao zajedno s pokojnim Steveom Jobsom.

Povremeno se druži i s Michaelom Jacksonom i drugim slavnim pokojnim zabavljačima. Navodno je vrlo često, među brojnima, zavodi i Adolf Hitler. Mileva “tamo gore” ima status cool osobe pa najčešće ne odgovara na brojne SMS poruke obožavatelja – osim ako su od Bože (Boga) ili Ikice (Isusa), a njih, kaže, jako voli jer dobar smisao za humor.

Trenutačno na Facebook profilu Pokojne Mileve ima oko 120.000 fanova dok na Twitteru ima 30.000 pratitelja i taj broj iz dana u dan raste. Foto: Index.hr

 

Slično na MP:

Autor: MuskiPortal

Podijeli ovu objavu na