Boris Trivan je Pokojna Mileva, na Twitteru

Iza Twitter zvijezde Pokojne Mileve cijelo vrijeme stajao je , grafički dizajner te direktor jedne beogradske firme, piše portal Informer. Trivan je svojim komentarima napravio potpuni haos u srpskim medijima, a niti jedna zvijezda nije ostala zakinuta za “porciju sarkazma”. Posebnu “afekciju” ima prema Jeleni Karleuši s kojom se vrlo rado i vrlo često prepirao na društvenim mrežama, piše Index.hr

Pokojna Mileva, tačnije Boris Trivan imao je, osim sa srpskim starletama i turbo folk pjevačicama, problema i s porodicom Splićanke Ive Perić koja je preminula 2002. godine, a Trivan je iskoristio njenu sliku iz novinske osmrtnice kako bi stvorio pokojnu Milevu. “Stojim iza profila Pokojne Mileve. Očigledno nekome smeta jer sam prije mjesec dana kontaktirao porodice gospođe Perić i riješio sve nesuglasice. Oni su vrlo ljubazni, a ja sam promijenio sliku na profilu. Pokojna Mileva sad ima oči i usta moje bake Marije, a frizuru i bisere kraljice Elizabete. Ne postoji osnova za tužbu”, komentirao je za portal Informer navode o potencijalnoj tužbi obitelji Perić te dodao kako iza medijskih napada na njega sigurno stoji neka uvrijeđena zvijezda koju je Mileva prozvala, piše Index.

Trivan u svom razgovoru za medije nije htio mnogo otkrivati o sebi osim da ima 33 godine, bavi se umjetnošću te živi u Beogradu.

Najbolje prijateljice Pokojne Mileve na “onom svijetu” postale su Whitney Houston i Amy Winehouse

Podsjetimo, Pokojna Mileva je postala Twitter hit svojim britkim komentarima, ali i pričama s “onog svijeta”. Najbolje frendice su joj Whitney Houston i Amy Winehouse. Iako su obje, prema Milevinim riječima, i dalje ovisne o drogi i alkoholu, Mileva i dalje ostaje gospođa koja subotom ide na tržnicu, rado gleda televiziju i druži se s vršnjacima – Slobodanom Miloševićem, Franjom Tuđmanom i drugim pokojnim bivšim predsjednicima. Ipak, Mileva voli i izaći na tulume i lijepo se odjenuti. Prati trendove, a to se vidi i po tome što posjeduje iPhone koji je na “onaj svijet” došao zajedno s pokojnim Steveom Jobsom.

Povremeno se druži i s Michaelom Jacksonom i drugim slavnim pokojnim zabavljačima. Navodno je vrlo često, među brojnima, zavodi i Adolf Hitler. Mileva “tamo gore” ima status cool osobe pa najčešće ne odgovara na brojne SMS poruke obožavatelja – osim ako su od Bože (Boga) ili Ikice (Isusa), a njih, kaže, jako voli jer dobar smisao za humor.

Trenutačno na profilu Pokojne Mileve ima oko 120.000 fanova dok na Twitteru ima 30.000 pratitelja i taj broj iz dana u dan raste. Foto: Index.hr

 

Slično na MP:

Šta mislite o ovom tekstu ili temi? Podijelite mišljenje!

Komentari

Autor: MuskiPortal

Podijeli ovu objavu na

Komentar...