Dejana Rosuljaš, lijepo lice OBN-a

Dejana Rosuljaš

Pista je nikad nije previše zanimala. Ok, možda malo, dok je mlađa, ali, i to kao hobi. Tada je i radila modne revije. U to vrijeme je i više voljela modeling. Danas, kada ima slobodnog vremena i kada joj se to finansijski isplati, uradi poneku reklamnu kampanju.

Evo, priznajemo, Dejana Rosuljaš, prepoznatljivo, lijepo lice OBN-a, malo nas je u razgovoru za Muški Portal razoračala. Radit će ekskluzivne fotografije za treću sezonu svoje emisije, ali ne u ljetnim krpicama, kao što je to nedavno najavila njena kolegica Lana Dramićanin. A jako bismo željeli vidjeti takve fotografije. Dobro, takvi smo mi iz redakcije Muškog portala, sve nas zanima.

Ili, nema veze, više krpica – više maštanja. Dejana, onda požuri bar sa tim fotografijama!

Dejana Rosuljaš

U nastavku razgovora bili smo ozbiljniji. Malo. Nemojte to nikome reći, ali povremenom neozbiljnošću smo se branili od Dejaninog osmijeha, i pogleda. Uostalom, svaki muškarac ima neki odbrambeni mehanizam, samo što to neće da prizna.

Dejana Rosuljaš

Koliko ste pomogli  mladim djevojkama koje su učestvovale u show – u „OBN star model by Dejana Rosuljaš“ čiji ste bili urednik, da se afirmiraju kao modeli? Da li se uskoro možda sprema sličan projekt?

-Cjelokupna ekipa,pa tako i ja, se trudila pomoći učesnicima našeg show-a, željeli smo da svi oni daju maksimum od sebe i izbore se za mjesto koje zaslužuju. Trenutno radim vrlo zahtjevan i ozbiljan projekt „Dejana Talk Show“, a na jesen kreće treća sezona ove emisije. Postavili smo sebi visoke ciljeve, a gledaoci su nas prepoznali kao kvalitetnu emisiju,tako da u bliskoj budućnosti neću imati vremena za neke druge tv angažmane.

Danas se bavite ozbiljnijim temama, vodite talk show na matičnoj televiziji pod nazivom „Dejana talk show“.

-Takav projekt sam oduvijek željela raditi. Sva moja pažnja i energija je usmjerena ka ovoj emisiji, a drago mi je da su je i gledaoci odlično prihvatili. Moram istaći da veliku pomoć i podršku imam i od svog organizatora Gorana Glihe. Pripremamo i neka iznenđenja za naše gledaoce u trećoj sezoni koja počinje u septembru, pa evo prilike da ih pozovem da i tada budu uz nas.

No dobro, pređimo na teme koje muškarce stvarno zanimaju? Recite nam neki sexy recept za ljeto?

-Ljubav,ljubav i samo ljubav! Ali,ne samo tokom ljeta,već i tokom cijele godine.

Koji je Vaš idealan tip muškarca?

-Uvijek onaj koji je kraj mene.

S obzirom na to da super izgledate, da li bi ste možda pristali biti jedna od Playboy zečica?

-Ne.

Dejana Rosuljaš

Što mislite o avanturama za jednu noć?

- Meni lično nema ništa više sexy od lijepe, iskrene,odane ljubavne veze. Ali ko voli,nek izvoli.

Gdje planirate provesti ovo ljeto, radno ili možda sunčajući se na nekoj egzotičnoj plaži?

-Da bismo kvalitetno radili,potrebno je i da se odmorimo i napunimo baterije za nove radne pobjede,dakle sunčajuci se. Jedan dio godišnjeg odmora sam provela u Turskoj, a sada slijedi drugi dio, vjerovatno negdje mnogo bliže.

Da li ćete svoju snažniju polovinu voditi sa sobom da Vas brani od neželjenih pogleda?

-Pa, to se podrazumijeva :-))

Dejana Rosuljaš

Slično na MP:

Autor: MuskiPortal

Podijeli ovu objavu na