Dr. Techno Centar otvoren u Sarajevu

Dr. Techno Centar otvoren u Sarajevu

U BBI Centru u Sarajevu otvoren novi prodajni objekat Dr. Techno Centar koji će u ponudi imati proizvode renomiranog brenda SONY, kao i Tefal, Rowenta, Moulinex i Krups. Otvaranju centra prisustvovali su Ambasador Japana u BiH, njegova ekselencija Hideo Yamazaki, ataše za kulturu i francuski jezik pri Ambasadi Francuske u BiH Alex Bortolan, kao i predstavnici kompanija SONY i SEB grupacije u Bosni i Hercegovini.

”Čast nam je pokloniti Sarajevu prvi dual brand shop ovakvog tipa na prestižnoj lokaciji, kakva BBI Centar zaista i jeste. Sam projekat je vrlo značajan iz perspektive sinergije dva svjetska brenda, što je novost za bh. potrošače – na jednom mjestu vrhunska ponuda iz prodajnog programa Sony i Tefal, Krups, Moulinex i Rowenta. Cilj nam je da mrežu geografski proširimo na ostatak BiH brinući o istančanim ukusima naših klijenata, a u duhu “Dr. Techna – eksperta na Vašoj strani”, izjavio je Denis Nurboja, u ime kompanije Dr. Techno.

Enis Šoškić, National Sales Manager kompanije SONY je istaknuo: Sony je u Dr.Technu prepoznao potencijal i u najkraćem roku implementirao ovaj projekat zajedničkim snagama sa SEB grupacijom. Izuzetno nam je zadovoljstvo da se široka lepeza Sony proizvoda kao i prezentacija najnovijih Sony dostignuća nalazi na jednom mjestu. Ne sumnjamo u ostvarenje planiranih ciljeva postavljenih u relaciji sa sinergijskom ponudom sa SEB-ovom paletom jer se zaista radi o vrlo komplementarnom asortimanu.

Prisutni gosti su imali priliku upoznati se sa ponudom Dr. Techno Centra, kao i družiti se sa bh. glumcem Enisom Bešlagićem koji je prezentirao mogućnosti novih SONY tehnologija.

 

Slično na MP:

Autor: MuskiPortal

Podijeli ovu objavu na