JYSK otvara novu prodavnicu u BiH

JYSK, najveći evropski prodavač proizvoda za dom – od jorgana, jastuka i madraca, preko kreveta i posteljine, kupatilskog pribora, namještaja, do zavjesa i ostalih kućnih potrepština, sve u jednostavnom i minimalističkom skandinavskom dizajnu, otvara 6. maja svoju drugu prodavnicu u Sarajevu, a treću u BiH.

Tom prilikom će se stanovnici Sarajeva ponovo upoznati s ponudom JYSK-a koji se sastoji od širokog asortimana proizvoda za spavanje i stanovanje. U Sarajevu, u ulici Kurta Shorka 7 (pored trgovačkog centra ) otvorenje će biti obilježeno kroz veličanstvene ponude, poput trpezarijske garniture „Mexico“, praktičan stol s četiri stolice, čija cijena će biti snižena prigodom otvorenja na nevjerovatnih 125 KM ili baštenska složiva stolica „Brava“ snižena u pola , sa 34,95 KM na 17,50 KM!

Osim toga JYSK će prigodom otvorenja pokloniti 1.000 torbi za kupovinu prvim kupcima, prilikom kupovine bilo kojeg proizvoda za bilo koji iznos.

Najbolji omjer cijene i kvalitete

JYSK se želi razlikovati od ostalih kroz najbolju ponudu i na tržištu, nudeći skandinavski san i život po najpovoljnijoj cijeni! Logo poduzeća čini guska, iz razloga što su i , kao najvažniji proizvodi unutar asortimana, vrlo često punjeni guščjim perjem. JYSK je jedan od najbrže rastućih svjetskih trgovačkih lanaca za „san i život“, s misijom prodaje kvaliteta po niskim cijenama.

Nevjerovatan uspjeh

Podsjećamo, krajem marta ove godine danski JYSK je istoga dana otvorio svoje prve prodavnice u Bosni i Hercegovini, u Sarajevu i Vitezu. Ove prodavnice čine lanac više od 20 prodavnica koje JYSK u idućih nekoliko godina planira otvoriti u BiH. Ovog trenutka JYSK broji oko 1.650 prodavnica u 33 zemlje svijeta, te nudi široki asortiman proizvoda za krevet, kupatilo i dom po iznimno povoljnim cijenama. JYSK-ov nevjerovatan uspjeh započinje 1979. godine kada mladi trgovac Lars Larsen otvara svoju prvu prodavnicu u mjestu Arhus, koji se nalazi u pokrajini Jutland u Danskoj.

To je i razlog naziva poduzeća, jer JYSK u danskom jeziku ne označava samo nekog ili nešto što dolazi s poluootoka Jutland, nego ova riječ također označava skromnost, temeljitost i iskrenost. Stoga ćete, osim povoljnih cijena dobiti i vrhunsku uslugu. Na kraju, svi koji žele kupiti proizvode za spavanje i stanovanje po povoljnim cijenama definitivno trebaju posjetiti JYSK. A dolaskom proljeća JYSK će popuniti svoj asortiman s baštenskim namještajem i drugim proizvodima za kampiranje i boravak na otvorenom, kao što su šatori i vreće za spavanje, što će biti razlog više da posjetite jednu od prodavnica.

Slično na MP:

Šta mislite o ovom tekstu ili temi? Podijelite mišljenje!

Komentari

Autor: MuskiPortal

Podijeli ovu objavu na

Komentar...