MuskiPortal.com vam poklanja 2 ulaznice za Discotheque Rive!

MuskiPortal.com vam poklanja 2 ulaznice za  Discotheque Rive!

U augustu vas očekuje najspektakularniji događaj na Jadranu: treće izdanje Discotheque Rive! Disko ludnica počinje 10. augusta 2012., a organizatori su se pobrinuli za mnoštvo iznenađenja koja će vas držati budnima i čiji ćete ritam pratiti, kako bi ste ovogodišnje izdanje Discotheque Rive pamtili još dugo nakon što se ugase svjetla pozornice.

MuskiPortal.com i Heineken poklanjaju jednom sretnom čitaocu dvije ulaznice za ovaj spektakl. Sve što je potrebno jeste da nam pošaljete e-mail sa svojim podacima na muskiportal@gmail.com
Najbrži čitaoc dobija 2 ulaznice za spektakl u Splitu.

Discotheque Riva već prve godine održavanja, 2010., najpoznatiju splitsku šetnicu na jednu noć pretvorila je u najveću svjetsku diskoteku na otvorenom u sklopu koje je nastupio Carl Cox. Dvanaest tisuća posjetitelja potvrdit će da je provod bio fantastičan.

Godinu dana kasnije, novi zvukovi svjetski poznatih izvođača poput Faithless Sound SystemaFedde Le Granda, Felix da Housecata, Jamesa Zabiele, specijalna pozornica, vatromet, jedinstveni laser show, pjena , oduševili su više od sedamnaest tisuća posjetitelja iz Hrvatske i cijelog svijeta.

Još o istoj temi: Discotheque Riva 2012.: 24-satni spektakl uz Sebastiana Ingrossa i Davida Moralesa

U Bosni i Hercegovini ulaznice su puštene u prodaju od 24.jula na slijedećim Eventim prodajnim mjestima:

Kompas Sarajevo

Titova 8

+387 33 208 014

Kompas Tuzla

Hotel “Tuzla”

+387 35 252 144

MG Travel

BanaLazarevića bb

Banja Luka

+387 51 226 830

Ulaznice možete kupiti i online putem City.ba.

 

Slično na MP:

Autor: MuskiPortal

Podijeli ovu objavu na