New York: gradska administracija zabranila podjelu besplatnih vibratora

New York: gradska administracija zabranila podjelu besplatnih vibratora

U zemlji demokratije, malo toga se smije. New York je prvo zabranio pušenje, zatim gazirana pića u velikim bocama (nedavno) a jučer su zabranili i podjelu besplatnih vibrator.

Kompanija Trojan, odlučila je promovisati svoje nove modele vibratora na tri lokacije u New Yorku, na način da ženama poklanjaju potpuno besplatno nove vibratore. U ovu svrhu su pripremili čak 10.000 vibratora koje su namjeravali podijeliti na tri lokacije: Rockefeller Center,  South Street Seaport, i Flatiron. Sve tri lokacije su vrlo prometne, pa su u Trojan kompaniji smatrali da će vrlo brzo podijeliti 10.000 vibratora koji inače koštaju preko 40 dolara.

New York: gradska administracija zabranila podjelu besplatnih vibratora

Vibratore su dijelili iz reklamnih vozila, a gradska administracija je brzo saznala za to i odmah donijela odluku da se zabranjuje firmi Trojan marketinška akcija podjele besplatnih vibratora.

Ovo nije naišlo na odobravanje napaljenih žena New Yorka. Linda Postell, žiteljka New Yorka bila je bijesna: “Imam 57. godina. Trebala bi biti u mogućnosti da dobijem vibrator! Ne sviđa mi se zabrana pušenja, zabrana za gazirana pića isto tako, sada još i ovo! Prvo je došla zabrana za pušenje. To me nije previše smetalo jer ne pušim. Zatim su zabranili gazirana pića, pa se nisam bunila jer ne pijem previše gaziranih pića.  Ali ako budete krenuli na sex igračke, upravo grada New Yorka, onda se suprostavljate sa pogrešnom ženom” ljutito je dala svoju izjavu gospođa Postel za New York Post.

Slično na MP:

Autor: MuskiPortal

Podijeli ovu objavu na