PAPAYA I COLLEGIUM BOAT PARTY-iji ULTIMATIVNI LJETNI HIT

PAPAYA I COLLEGIUM BOAT PARTY-iji ULTIMATIVNI LJETNI HIT

Naviknuti na novitete i trendove koje nameću, 30. najbolji svjetski klub „Papaya“ i najveća turistička agencija za mlade u regiji „Collegium“ udruženih snaga ovog ljeta pokrenuli su još jedan projekt- BOAT PARTY-iji!

Krivci su za popularizaciju festivala i plesne klupske glazbe u Hrvatskoj, a jedinstveni After Beach Partyiji osvojili su svjetsku javnost i publiku. Plaža Zrće kao jedina takva u široj regiji postala je prepoznatljivi svjetski brand koja kroz ljetnu sezonu privlači mlade iz čak 80 zemalja, koja je došla bodriti svoje svjetske glazbene zvijezde. Papaya je Hrvatsku stavila u sam vrh najpoželjnijih destinacije za mlade premijernim dovođenjem DJ zvijezda poput Tiesta, Armin Van Buuren-a, Swedish House Mafie i dr.

Ovog ljeta Papaya u suradnji sa najvećim turističkim omladinskim brendom Collegium diže ljestvicu zabave na još veći nivo te predstavlja nezaboravne „Boat Party-ije“. Po uzoru na svjetski poznate partyije na brodu kao što je „Holly Ship“ iz Miamija, Papaya i Collegium su svojim najvjernijim fanovima ponudili nezaboravno „Boat Party“ iskustvo. Svoje oduševljenje nisu skrivali ni Nicky Romero i The Shapeshifters-i koji su bili specijalni gosti „Boat Party-ija“.

Ograničenog kapaciteta, Papaya i Collegium rezervirali su samo 300 mjesta na brodu za najvjernije fanove. Svoje nezaboravno „Boat party“ iskustvo zgrabite već ovaj četvrtak 09. Kolovoza (17-21h) i petak 10. Kolovoza (13-17h)! Cijena ulaznice je 150kn, a polazak party broda predviđen je iz centra grada Novalje, glavne rive pokraj hotela Lože.

Slično na MP:

Autor: MuskiPortal

Podijeli ovu objavu na