Prestige Bar party, častimo ulaznicama, opet!

Prestige Bar party, častimo ulaznicama, opet!

Prošli vikend u Sarajevu obilježen je odličnim koncertima u Prestige baru. Organizatori obećavaju da će tako i nastaviti te pozivaju sve one koji žele da budu dio te atmosfere, da ne propuste koncerte koji će se održati ovog vikenda. U petak, 22. juna u u ”bašti” će nastupiti Makao bend iz Beograda, dok će u subotu, 23. juna za dobar provod biti zadužen Kazoo bend. Svi koncerti počinju od 21h, a podsjećamo i da svakim danom možete uživati u prijatnoj atmosferi ”bašte” i pratiti utakmice Eura. Kako izgleda ludi provod u Prestige baru pogledajte u galeriji fotografija.

Muški Portal, drugi put danas, časti ulaznicama, ovaj put za sjajne svirke u Prestige Baru. Imamo ukupno četiri ulaznice (dvoje ulazi na jednu), a vi nam se s podacima na muskiportal @ gmail.com javljajte sutra (petak) do 16 sati. 

 

118 Pregleda 1 Views Today

Slično na MP:

Šta mislite o ovom tekstu ili temi? Podijelite mišljenje!

Komentari

Autor: MuskiPortal

Podijeli ovu objavu na
/* CONFIGURATION START */ var _ain = { id: \"1212\", url: \"\", title: \"\", pubdate: \"\", authors: \"\", sections: \"\", tags: \"\", comments: \"\" }; /* CONFIGURATION END */ (function (d, s) { var sf = d.createElement(s); sf.type = \'text/javascript\'; sf.async = true; sf.src = ((\'https:\' == d.location.protocol) ? \'https://d7d3cf2e81d293050033-3dfc0615b0fd7b49143049256703bfce.ssl.cf1.rackcdn.com\' : \'http://t.authorinsights.com\')+\'/stf.js\'; var t = d.getElementsByTagName(s)[0]; t.parentNode.insertBefore(sf, t); })(document, \'script\');