SaAutoShow ispred BBI centra 1. i 2. oktobra u Sarajevu

SaAutoShow ispred BBI centra 1. i 2. oktobra u Sarajevu

Udruženje auto-moto klub “California Racing” u suradnji sa agencijom New Event iz Sarajeva, organizira prvi outdoor sajam automobila i prateće opreme pod nazivom “SaAutoShow 2011”.

Prvi SaAutoShow bit će održan na platou tržnog centra BBI, 1./ 2.oktobra ove godine kao poklon glavnom gradu koji treba da ublaži činjenicu da isti nema svoj sajam za razliku od ostalih gradova u regiji i ostatku Evrope, kažu organizatori.

Kao bitni društveni i medijski događaj, ova manifestacija ima za cilj prezentaciju domaćeg tržista automobilske industrije i posvećivanju pažnje radu istih. Tokom dva dana manifestacije, posjetiocima će biti uprilicen bogat i raznovrstan program kroz izlagače, njihovu prezentaciju i promociju noviteta.

Svi zaljubljenici u automobilizam, moći će uživati u novim modelima, serijskim, vanserijskim, te onim nesvakidašnjim, prerađenim za sportske discipline i izložbe. Osim toga, posjetioci će na info pultevima izlagača moći dobiti informacije o novim modelima, proizvodima i ponudama na nasem tržistu, te o održavanju, servisiranju, osiguranju i ostalim mogućnostima za svoje ljubimce.

Drugi dan manifestacije, bit će održano i takmičenje u disciplinama Street Style i dB drag a bit će proglašeno i najatraktivnije vozilo izlozeno na SaAutoShow 2011, kao i Miss SaAutoShow 2011.

Najatraktivniji dio manifestacije bit će svakako premijerna pojavljivanja određenih modela i njihove promocije kao sto je novi BMW serije 1, koji će samo nakon 7 dana svjetske premijere biti prikazan na SaAutoShow, ali o tome, kao i o konačnom spisku ucesnika uskoro, naveo je organizator u svom saopćenju sa javnost.

Slično na MP:

Autor: MuskiPortal

Podijeli ovu objavu na