SaAutoShow ispred BBI centra 1. i 2. oktobra u Sarajevu

SaAutoShow ispred BBI centra 1. i 2. oktobra u Sarajevu

Udruženje auto-moto klub “California Racing” u suradnji sa agencijom New Event iz Sarajeva, organizira prvi outdoor sajam automobila i prateće opreme pod nazivom “SaAutoShow 2011”.

Prvi SaAutoShow bit će održan na platou tržnog centra BBI, 1./ 2.oktobra ove godine kao poklon glavnom gradu koji treba da ublaži činjenicu da isti nema svoj sajam za razliku od ostalih gradova u regiji i ostatku Evrope, kažu organizatori.

Kao bitni društveni i medijski događaj, ova manifestacija ima za cilj prezentaciju domaćeg tržista automobilske industrije i posvećivanju pažnje radu istih. Tokom dva dana manifestacije, posjetiocima će biti uprilicen bogat i raznovrstan program kroz izlagače, njihovu prezentaciju i promociju noviteta.

Svi zaljubljenici u automobilizam, moći će uživati u novim modelima, serijskim, vanserijskim, te onim nesvakidašnjim, prerađenim za sportske discipline i izložbe. Osim toga, posjetioci će na info pultevima izlagača moći dobiti informacije o novim modelima, proizvodima i ponudama na nasem tržistu, te o održavanju, servisiranju, osiguranju i ostalim mogućnostima za svoje ljubimce.

Drugi dan manifestacije, bit će održano i takmičenje u disciplinama Street Style i dB drag a bit će proglašeno i najatraktivnije vozilo izlozeno na SaAutoShow 2011, kao i Miss SaAutoShow 2011.

Najatraktivniji dio manifestacije bit će svakako premijerna pojavljivanja određenih modela i njihove promocije kao sto je novi BMW serije 1, koji će samo nakon 7 dana svjetske premijere biti prikazan na SaAutoShow, ali o tome, kao i o konačnom spisku ucesnika uskoro, naveo je organizator u svom saopćenju sa javnost.

73 Pregleda 1 Views Today

Slično na MP:

Šta mislite o ovom tekstu ili temi? Podijelite mišljenje!

Komentari

Autor: MuskiPortal

Podijeli ovu objavu na
/* CONFIGURATION START */ var _ain = { id: \"1212\", url: \"\", title: \"\", pubdate: \"\", authors: \"\", sections: \"\", tags: \"\", comments: \"\" }; /* CONFIGURATION END */ (function (d, s) { var sf = d.createElement(s); sf.type = \'text/javascript\'; sf.async = true; sf.src = ((\'https:\' == d.location.protocol) ? \'https://d7d3cf2e81d293050033-3dfc0615b0fd7b49143049256703bfce.ssl.cf1.rackcdn.com\' : \'http://t.authorinsights.com\')+\'/stf.js\'; var t = d.getElementsByTagName(s)[0]; t.parentNode.insertBefore(sf, t); })(document, \'script\');