Sajam automobila Sarajevo 2012: Bit će bolje, mora jednom (foto)

Sajam automobila Sarajevo 2012: Bit će bolje, mora jednom (foto)

Prema tvrdnjama organizatora, oko 200 ulaznica prodato je za manje od sat vremena, petak, radni dan, rano ujutro, a sajam automobila tek što je otvoren. Interesa javnosti ne nedostaje. No interes izlagača u ovoj priči je taj koji je trebao do kraja popuniti dvoranu Zetre.

Jer, izložbe automobila u Sarajevu nije bilo nekoliko godina pa su i javnost, ali i organizatori očekivali daleko veći odaziv. Ovako, Hrvati su doveli sjajnu zvijezdu Concept Rimac, najbrži električni automobil na svijetu. Profesionalno, kaže organizator, održali su dato obećanje i ispoštovali dogovor. Uostalom, sajmovi i služe da proizvode pokažete široj javnosti. Ipak, neki tako nisu mislili pa su, tvrdi organizator, otkazali svega nekoliko sati pred otvaranje. No, dobro. Ovo je BiH. Takve se stvari događaju.

Iz kompanije Kia, koja je u Zetri izložila desetak automobila, također žale što se i drugi proizvođači nisu odazvali pozivu organizatora i u Zetri predstavili ono što imaju. “Mi razmišljamo drugačije, ne žalimo na promociju jer smo svjesni koliko dobrog ona donosi. Osim toga, već od jutros je bilo zanimanja za naša vozila, kažu iz Kia-e. I Nissan je predstavio svoje automobile. Nekoliko njih. Lada također…

Zašto smo ovdje prekinuli izvještaj o novim automobilima zaključite sami. Bit će bolje, jednom mora.

Nama je u svakom slučaju bilo dobro – hostese su i više nego sexy!

 

 

Slično na MP:

Autor: MuskiPortal

Podijeli ovu objavu na