Seks – olimpijska disciplina?

Seks - olimpijska disciplina?

Prije nekoliko dana započele su Olimpijske igre u Londonu. Uz postizanje vrhunskih rezultata i osvajanja medalja tijekom dana, sve su prilike da će sportaši smješteni u olimpijskom selu imati i zanimljive «osvajačke» noći.

Seks među vrhunskim sportašima nije iznimka nego pravilo, što potvrđuju i brojni članci «priznanja» u kojima se sami natjecatelji prisjećaju zgoda s prijašnjih Olimpijada. Tolik broj istreniranih, skladno građenih tijela u uglavnom oskudnoj i pripijenoj sportskoj opremi (koja je naravno takva zbog aerodinamike) jednostavno izaziva «grešne» misli. I aktivnosti.

Na posljednjoj Olimpijadi u Pekingu, Durex je, kao svjetski prvak u proizvodnji kondoma osigurao 100 tisuća kondoma za natjecatelje, ali to navodno nije bilo dovoljno. Ove je godine Durex srušio vlastiti rekord te sportaši u Londonu na raspolaganju imaju rekordnih 150 tisuća kondoma. Ili ako vam je lakše zamisliti – 15 kondoma po svakom natjecatelju. A kako se ne bi ponovila nestašica od prije četiri godine, jednostavno će ih imat još na lageru, ako zatreba.

Velike su šanse da zbog ovakve situacije dođe i do korekcija olimpijskog gesla «Brže, više, jače». Naime, paralelno s opskrbom sportaša kondomima, London su preplavili i Durexovi plakati sa zanimljivom porukom najbržem čovjeku svijeta – Usainu Boltu. Uz poruku «Usain – ne žele svi ljudi biti najbrži na svijetu» Durex promovira svoj kondom Performa, s posebnim lubrikantom koji pomaže u zadržavanju orgazma i produljenju erekcije odnosno dužeg seksa.

Ne znamo kako vama, ali nama se život na selu (posebno olimpijskom) sve više sviđa. Samo ne znamo zašto nam se sad mota po glavi ona pjesmica: Ti dam, ti dam, ti daaaaaam…

Slično na MP:

Autor: MuskiPortal

Podijeli ovu objavu na