Sexy cure iz plesne grupe Madness #video

madness 3 Sexy cure iz plesne grupe Madness video

lona Cvitić, Karla Ileš, Helena Janjušević, Petra Ugljarević i Brita Bobetić čine novu plesnu grupu koja će vas zabavljati na ludim party-ima RNB Confusiona. Cure svojim dugogodišnjim plesnim iskustvom pune glazbenu scenu nastupajući za brojne hrvatske pjevače, a plesačice Karla i Brita dio su popularnog youtube hita Yoncé | PARTITION | Croatia. Plesačice grupe Madness biti će specijalne gošće tematskog party-a „Sexy Back“ prema istoimenoj pjesmi Justin Timberlakea koji je najavljen za srijedu 7. svibnja u klubu Gallery.

madness 2 Sexy cure iz plesne grupe Madness video

Ekipa RNB Confusiona na samom otvorenju (srijeda 30. travnja) u klubu Gallery ugostiti će jednog od najtraženijih DJ lica New Yorka, DJ ESQUIRE, koji je poznat po nastupima sa svjetski poznatim facama kao što su Jay-z, Coldplay, Tiesto i dr. DJ ESQUIRE ponosni je nositelj titule najboljeg američkog DJ-a u 2013. godini osvojivši prvo mjesto na prestižnom svjetskom natjecanju „DMC WORLD DJ FINALS“. Važno je i napomenuti da je dan iza otvorenja RNB Confusion večeri u klubu Gallery neradni dan.

madness 1 Sexy cure iz plesne grupe Madness video

Slavljenički tulum rezerviran je za srijedu 4. lipnja, kada će RNB Confusion proslaviti svoj 11. rođendan te ugostiti specijalnog gosta iz Londona, DJ-a CLK, rezidenta MTV Base Lounge programa.

Slično na MP:

Autor: MuskiPortal

Podijeli ovu objavu na