Uslovi korištenja i napomena o privatnim podacima

Muskiportal.com vjeruje u transparentnost i u zaštitu ličnih podataka.
Iz tog razloga, na stranicama Muskiportal.com ne prikupljamo niti jedan podataka kojim se možete identificirati, niti od vas tražimo da se identificirate sa ličnim podacima.

U cilju adekvatnog pružanja usluge i što boljeg servisa koristimo browser “kolačiće” servisa Google Analitycs, za analizu posjeta i potreba korisnika, Facebook Pixel kako bi se povezali sa vama na Facebooku i ponudili vam relevantan sadržaj, te u suradnji sa DotMetrics vršimo analizu posjećenosti našeg sajta.

U svrhu istraživanja posjećenosti internetskih medija Fistnet d.o.o. (DotMetrics) u suradnji s Ipsos d.o.o. prikuplja podatke o posjećenosti web stranica.

Više o politikama privatnosti koje DotMetrics koristi u svom radu možete vidjeti na sljedećoj poveznici: http://script.dotmetrics.net/privacy/policy_hr.pdf
Ukoliko ne želite da učestvujete u DotMetricsu ili želite više informacija o opcijama otvorite ovaj link: http://script.dotmetrics.net/Privacy/PrivacyCenter.html

Ne pohranjujemo niti jedan lični podatak, u slučaju organizovanja nagradnih igara, lični podatci koje čitaoci pošalju, bit će izbrisano iz sistema koje mi kontrolišemo odmah nakon završetka nagradne igre.